Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:112322
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.03.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Noskatoties Anda Miziša filmu „Sekotāji”, rodas jautājums „Kas ir sektas un vai tās ir labvēlīgas cilvēkiem vai tieši otrādi?” un vai šīs filmas varoņi dzīvo normālu dzīvi.
Tātad noskatījos Anda Miziša veidoto filmu „Sekotāji”, kuru uzņēma Vides filmu studija 2003.gadā. Filma uzņemta „Saules pilsētā” Sibīrijas taigā, parādot sektantu dzīvi, kuru izveidojis izbijis padomju milicis, kas sevi pasludinājis par Dzīvo Jēzu.
Filma uzņemta laikam tāpēc, lai parādītu pasaulei kādu dzīvi dzīvo Visariona sekotāji, ļautu cilvēkiem veidot priekštatu par to un varbūt pat, lai vedinātu cilvēkus iesaistīties visā tajā.
Sekta ir neliels reliģisks grupējums, kas var būt atdalījies no kāda galvenā grupējuma un bieži vien uzskata, ka tam pieder izņēmuma tiesības uz patiesību vai pestīšanas iespējām. Parasti tās ir ļoti noslēgtas. Sektu locekļiem bez ierunām jāatzīst sektas nostādnes, precīzi jāievēro uzvedības noteikumi un visā pilnībā jānododas sektas lietām. Pastāv tādas sektas, kas no saviem locekļiem pieprasa viņu atsacīšanos no saistībām ar pārējo sabiedrību - no savas ģimenes, līdzšinējiem draugiem, vārda un īpašuma (par labu sektai).1…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация