Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:149137
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.07.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Intervija ir saruna starp interesējošo personu un ieinteresēto personu. Interesējošajai personai ir jābūt saistošai ar kaut ko unikālu, savukārt ieinteresētajai personai ir jāzina, ar kādiem paņēmieniem šo unikālo maksimālā koncentrācijā dabūt ārā, un kā to maksimāli precīzi pārstāstīt auditorijai, kuras rokās nonāk gala produkts– intervijas literārā forma.
Auditorija vēlas ticēt galaproduktam un negribēs piedot, ja atklāsies meli. Tāpēc intervijā dzirdētajiem faktiem ir jābūt patiesiem. Taču manī radās pārdomas, ka ne visu var pārbaudīt, pat gribot... tā ir filozofija, kurai var piemērot bezgalīgas interpretācijas un nav iespējams novilkt robežas. Lai pierādītu savu pieņēmumu, es nolēmu doties uz interviju ar cilvēku, kurš ļoti labi orientējas sava spektra filozofijā. Mans intervējamais bija priesteris.
Ticība ir tā sfēra, kur ir grūti (gandrīz neiespējami) apstrīdēt cilvēka pārliecību, un tas arī padara personu unikālu... Daudzās vispārizglītojošās grāmatās par reliģijām esmu manījusi apgalvojumu, ka ticība ir mūžīgs pašizglītošanās ceļš. Tieši tādēļ kādreiz ir interesanti un noderīgi uzklausīt ticīga cilvēka – „profesionāla filozofētāja” radušās idejas, jo mums pašiem ikdienā nesanāk bieži filozofēt un pārdomāt dzīvi. Te nu būs iespēja novērtēt, vai arī ticība un filozofija ir pakļaujamas patiesības pārbaudei...…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1117290
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация