Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:575634
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы


Darbā “Dāmu paradīze” tiek parādīta Parīzes dzīve 19. gs. Šīs darbs paver ieskatu uz lielo veikalu attīstības vēsturi, kā arī uz dažādām biznesa vadīšanas sfērām, tādām kā veiksmīgas reklāmas izveide, preču noieta regulēšana, dažādu jauninājumu ieviešana tirgū un rūpīga biznesa plānošana. Aiz visa šī stāv veikala vadītājs – Murē.
Blakus sīkajiem uzņēmumiem savu vietu tirgū iegūst arī krāšņā “Dāmu paradīze”, šis veikals – uzņēmums jau uzreiz kļūst uzmanības apveltīts. Tas ir jauninājums, kas ar savu vērienīgumu un plašumu iekaro daudzu sieviešu uzmanību. “Tas bija kā milzīgā gadatirgū, likās, ka veikals lūztin lūst aiz preču bagātības, savu pārpilnību izmezdams uz ielas.” Rūpīgi izplānota tirdzniecības stratēģija, daudzie jauninājumi un, protams, reklāma ir šī uzņēmuma veiksmīgas un izdevīgas tirdzniecības pamats.

Reklāma
Šim uzņēmumam atrodoties pircēju uzmanības centrā, tiek pamazām izputināti daudzi mazie veikaliņi. Lieliska reklāma bija “Dāmu paradīzes” grandiozās izpārdošanas, par tām runāja daudzas sievietes – aprunāja preces, cenas, kvalitāti, krāšņumu, tādējādi izplatot runas par pašu veikalu. Uzņēmumam veiksmīga ideja bija par atpūtas telpām, kurās varēja cienāties ar bezmaksas dzērieniem un cepumiem, tajās varēja atpūsties un izbaudīt veikala atmosfēru.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1198189
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация