Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:862684
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.12.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Rīgas kinostudijas mākslas filma „Ezera sonāte” tika uzņemta 1976. gadā pēc Regīnas Ezeras romāna "Aka". Filmas režisori ir Gunārs Cilinskis un Varis Braslavs. Lomās - Gunārs Cilinskis (Rūdolfs), Astrīda Kairiša (Laura), Lilita Ozoliņa (Vija), Ģirts Jakovļevs (Ričs), Lidija Freimane (Alvīna). Tas ir stāsts par dziļu mīlestību, iekšēju cīņu starp pienākuma sajūtu un kaislīgu iekāri. Filma valdzina ar maigo juteklību un psiholoģisko noskaņu, kas liek iejusties tajā un izdzīvot līdzi varoņiem. Darbība “Ezera sonātē” risinās laukos, ezera malā un tēlotais laiks ir 20. gadsimta 70. gadi . Domāju, ka arī dzīvē gadās sastapties ar līdzīgiem gadījumiem, kad savu laimi ir jāziedo vai jāuzupurē, lai kādu nepieviltu, lai visa pasaule nenostātos pret tevi un nenosodītu tevi.

Filma stāsta par dakteri Rūdolfu, kas atvaļinājuma laiku grib pavadīt lauku klusumā un mierā, to viņš atrod pie ezera. Dodoties aizņemties laivu pie kaimiņiem „Tomariņos”, viņš satiek jaunu sievieti - Lauru, kura liekas viņam dīvaina. Ielūkojoties tai acīs, viņš redz skumjas, sāpes un vientulības pārpilnību. Rūdolfs nepaliek vienaldzīgs, arī Laura ar laiku atsaucas viņa jūtām. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация