Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:397376
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.06.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sociālā percepcija ir cilvēku savstarpēja uztvere. Filmā var novērot kā kandidāti veido priekšstatu par citiem kandidātiem. Arī darba devēji, kas sarīkoja šo eksāmenu, no malas ļoti labi var novērot kandidātu uzvedību, to kā viņi uzvedas, veido saskarsmi un risina konfliktus. Filmā var novērot, ko cilvēki izmanto, lai veidotu priekšstatu par citiem kandidātiem. Izmanto ādas, matu krāsu, rasi, reliģisko piederību un arī to vai cilvēks ir garīgi vesels. Filmā, no psihiloģijas viedokļa, var novērot cik patiesi izrādījās priekšstati par kandidātiem, vai šie priekšstati bija precīzi.
Kopumā, filma man ļoti patika. Filmu skatījos jau otro reizi, bet tā nelikās garlaicīga, šķiet, ar vēl lielāku ieinteresētību mēģināju iedziļināties un atklāt kaut ko jaunu šajā filmā. Šim mākslas darbam ir ļoti labs psiholoģiskais fons un to varētu analizēt ļoti daudz un dikti. Iesaku filmu visiem, kuri aizraujas ar psiholoģijas žanra filmām, jo pati tieši tādā pat veidā atradu šo filmu. Meklēju šī žanra filmas un šī filma mani uzrunāja. Filmu var noskatīties vienā elpas vilcienā, dialogu nav nemaz tik daudz, bet filma notur spriedzi līdz pat pēdējam brīdim.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация