Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:317329
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šodienas modernajā laikmetā grūti stādīties priekšā to, ka reiz bija tāds laiks, kad nepazina fotogrāfiju. Ceļš uz vienu no fantastiskajiem atklājumiem 19. gadsimtā – fotogrāfiju – ilga pat vairākus gadsimtus. Kas tad ir šī fotogrāfija?
Vārds fotogrāfija tulkojumā no grieķu valodas nozīmē gaismas raksts; tā apzīmē arī zinātnes, tehnikas un mākslas nozari, kas izmanto šo metodi. Fotogrāfija tīri no fizikas viedokļa ir attēla iegūšanas metode, kuras pamatā ir gaismas vai cita starojuma veidota attēla pārvēršana saglabājamā attēlā, kuru veido metālisks sudrabs vai citas ķīmiskas vielas, izmantojot īpašas optiskas ierīces un gaismjūtīgus materiālus.
Attīstoties dzīves līmenim, attīstās arī tehnika un tehnoloģijas, t.s., pilnveidojas fotoaparātu uzbūve, fotografēšanas paņēmieni, tiek apgūta krāsainā fotografēšana, palielinās fotoamatieru skaitu. Ja kādreiz izmantoja slapjās fotoplates un tumšas kastes jeb kameras obskura, tad tagad to aizvieto ciparu fotoaparāti, kuri ātri ļauj iegūt rezultātu, bet tam ir nepieciešams arī dators. Te novērojams pirmais pozitīvo un negatīvo īpašību pretstatījums.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация