Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:949555
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.11.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Francijas kultūras centrs ir tās galvaspilsēta - Parīze, kurā piesaista tūristus ar visdažādākajiem apskates objektiem - Eifeļa tornis, Monmartra, Versaļa, Triumfa arka, Elizejas lauki, Bastīlijas laukums, Luksemburas dārzs, Parīzes Dievmātes katedrāle, Sorbonna – studentu pasaule, Tiesu pils, Senšapelas baznīca, ziedu tirgus, Luvra, Pompidū centrs, Justīcijas pils, Mūlenrūža un daudziem citiem. Ne pedejo vietu šajā saraksta aizņem Atrakcijas parki.
Disneyword ir vislielākais atrakciju parks Eiropā un aizņem 1/5 no Francijas teritorijas , bet paši francūži nemīl šo amerikaņu parku, jo viņiem ir savs analogs – atrakciju parks “Asterix”, kurš veidots pēc franču varoņiem Asteriks un Obelisks motiviem.Salidzīnot ar Disneyword šiet ir mazāk tūristu un mazākas rindas.
Parks “Asterix” ir ūdens atrakciju parks.Parks atrodas 38 km uz ziemeļaustrumiem no Parīzes .Atvērts no apriļa otrās nedēļas līdz oktobra vidum.Franču tematiskais parks ,kas plešas ap leģendarā galla Asterika pasauli.Šeit sešās tematiskās “pasaulēs” var redzēt gladiatorus, vergu ūtrupes un izbaudīt braucienus daudzās atrakcijās.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация