Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:947650
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.01.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

KOPSAVILKUMS
Katrs no mums var rīkoties un mainīt savus paradumus, lai mazinātu gaisa piesārņojumu. Ir vairāki pasākumi, kurus veicot var uzlabot gaisa kvalitāti. Piemēram , mēs varam izvēlēties videi draudzīgākus ceļošanas veidus, izmantojot sabiedrisko transportu. Mazāk automašīnu nozīmē mazāku gaisa piesārņojumu. Cilvēki bieži vien izmanto katrs savu automašīnu, tādā veidā radot sastrēgumus un būtiski palielinot autamašīnu radīto izplūdes gāzu apjomu. Ikdienas gaitās mēs varam doties kājām vai braukt ar velosipēdu.
Gaisa piesārņojumu var mazināt, taupot elekrtoenerģiju. Bieži vien, lai ražotu elektroenerģiju un siltumu, tiek dedzinātas ogles, naftas produkti u.c., kā rezultātā gaisā nokļūst gaisu piesārņojošās kaitīgās vielas.
Nededzināt atkritumus ugunskurā, lai arī cik ērti tas neliktos. Dedzinot dažāda veida plastmasas un citus materiālus ugunskurā, izdalās indīgi gāzu savienojumi, kas piesārņo gaisu. Bez tam tā ir arī nelitderīga resursu izmantošana, jo šos atkritumus var pārstrādāt.
Vēl varētu vairāk atbalstīt sabiedrisko transportu, kas darbojas, izmantojot elektroenerģiju, tādā viedā niepiesārņot gaisu un neizdalīt izplūdes gāzes; ierobežot smagā un vieglā transporta kustību pilsētas centrālajā daļā; vismaz reizi mēnesī taisīt dienas bez auto.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация