Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:529699
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.02.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Izbrīnīja arī tas fakts, ka tobrīd valsts un tās uzņēmumi, ģimenes locekļiem, kuri ir ilgstoši un uzticīgi strādājuši vienā uzņēmumā, piešķīra atvieglojumus, dzēšot parāda summas procentus mājokļa iegādei vai tās būvei. Tas tak ir spēcīgs motivējošais faktors ģimenes izveidei un darba atdeves rosināšanai! Kaut arī es tikai pusi no savas dzīves esmu dzīvojis komunisma režīmā, un tās daļas puse ir nodzīvota bezrūpībā, vecāku aizgādniecībā, es neuzskatu sevi par personu kas neorientējas to laiku procesos, bet tāpat man daudzi fakti un notikumi šķiet interesanti un savā ziņā nesaprotami. Kā tā, kā tas bija iespējams, kur valsts rada iespējas šādiem finansiāliem atbalstiem? Ja tā, no vienas puses skatās, tas ir vērtējams tikai pozitīvi, bet ieskatoties dziļāk ir saskatāmi daudzi zemūdens akmeņi. Katrā gadījumā tagad tā nenotiek, šobrīd katrs personīgi cenšas izcīnīt savu vietu zem saules. Laikam jau tā arī ir pareizāk, katram pēc saviem nopelniem un padarītā!
Saistībā ar bērnu audzināšanu es nesaskatīju nekādas atšķirīgas izmaiņas starp tagadējām normām un tā laika normām. Bērnu audzināšanas mērķis ir kopīgs – izaudzināt veselu, izglītotu un sabiedrības dzīvei gatavu bērnu. Protams, arī tad tiek likts uzsvars uz mātes lomu šajā procesā, jo tēva atdeve bērna audzināšanā ieņem citu lomu – ģimenes materiālā nodrošināšana. Kaut arī šī lomu sadale šobrīd ir mainīga. Ļoti daudzās ģimenēs tēva pienākumi vairāk ir saistīti ar bērna audzināšanu nevis ar ģimenes materiālo nodrošināšanu, bet mātes loma ir pretēja.
Ļoti liela šīs grāmatas daļa tiek veltīta ģimenes locekļu tiesību atspoguļošanai, balstoties uz konkrētiem , tā laika eksistējošiem likumiem. Šajā faktā varētu saskatīt pozitīvas un negatīvas puses. Pozitīvās – katrs ģimenes loceklis pārzina savas tiesības un jūtas aizsargāts no valsts puses. Negatīvās – nav iespējams visus savas dzīves notikumus saistīt ar likumiem un balstoties uz tiem pieņemt lēmumus.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1312313
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация