Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:281096
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.02.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Daudzas augu un dzīvnieku sugas nespēj pielāgoties straujajām klimata izmaiņām. Tās nespēj migrēt uz piemērotākiem klimatiskajiem apstākļiem, kā rezultātā daudzām sugām draud izmiršana. Arī jūrās un okeānos paaugstinās vidējā ūdens temperatūra, kas apdraud dažu zivju sugu eksistenci.
Lai gan valda uzskats, ka vēl dramatiskākas klimata izmaiņas var apturēt tikai globāli pasākumi – videi draudzīgākas tehnoloģijas un enerģijas iegūšanas veidi, arī katrs no mums var dot savu ieguldījumu. Šis viedokli pēdējā laikā iekaro arvien lielāku popularitāti. Mēs ar savu patērētāju dzīvesveidu „darbinām” lielās rūpnīcas, kas piesārņo vidi, mūsu automašīnas izkūpina gaisā tūkstošiem tonnu ogļskābās gāzes, mēs atstājam aiz sevis atkritumu kalnus, nepadomājot, ka arī tie ietekmē klimatu. Ir daudz it kā sīkumu, ko varam mainīt savā dzīvesveidā. Mēs visi kopā varam mainīt pasauli. Un pat ja izrādīsies, ka cilvēka ietekme uz planētas klimatu ir pārspīlēta, mēs dzīvosim tīrākā pasaulē. Bet vai mēs spēsim mainīt savu domāšanu, attieksmi pret vidi, pārvarēt egoistisko attieksmi – pēc manis kaut vai globālā sasilšana? Par to ir jāpadomā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация