Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:781941
 
Оценка:
Опубликованно: 08.10.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šie globalizācijas vājie posmi var izraisīt nopietnu draudu Latvijai. Kāpēc tieši Latvijai? Tāpēc ka salīdzinot uz pasaules fona, mūsu valsts ir pavisam sīka un praktiski nespēj ietekmēt pasaulē notiekošo. Identitātes zaudēšana ir pirmais, ko mēs varētu šodien zaudēt, jo tādi draudi, kā lētais darbaspēks no citām zemēm un mūsu pašu tautiešu nenodarbinātība jau sen ir kļuvusi par ikdienu, kā arī sabiedrības vidū esošais pesimisms un neticības savai valstij jau sen ir izraisījis latviešu migrāciju un demogrāfisko krīzi.
Nobeigumā var secināt, ka globalizācija ir skārusi jebkuru jomu cilvēka dzīvē. Krīzes laikā Latvija it īpaši ir izjutusi, kā tas ir būt piesaistītam, jeb būt atkarīgam no citiem, it īpaši tad, kad esi mazāks un vājāks. Bet kopumā, globalizācija paver mums daudz jaunu pozitīvu iespēju, kuras pareizi izmantojot cilvēks spēj attīstīties un kļūt inteliģentāks, jo redz vairāk un dzird vairāk. Mūsdienās viss ir citādāks, nekā tas bija PSRS laikā, kad no ‘’ārzemēm’’ atvesta manta bija kaut kas ekskluzīvs un praktiski nepieejams. Mūsdienās cilvēks spēj sasniegt daudz vairāk un viss tiek mērīts globālos apmēros. Uzzinot vairāk, mēs saprotam cik maz mēs patiesībā zinām, un tur nu paverās iespējas pilveidoties, celt augstākus torņus un iegūt vēl neiegūtus pasaules apgabalus. Informācijas pieejamība un pasaules vienotība, vesels tīkls, kuram, iespējams, pat vairs nav konkrētu robežu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1325763
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация