Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
  • Globalizācijas un starptautisko tiesību attīstības problēmas

     

    Эссе4 Право

3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:576262
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.07.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Kā pozitīvais globalizācijas aspekts tiek uzskatīts fakts, ka globalizācijas veicinošā jauno tehnoloģiju apgūšana un ar globalizāciju saistītie izaicinājumi, pieprasa izglītības līmeņa paaugstināšanu un darbaspēka profesionālās sagatavotības uzlabošanu. Darba kvalitātes uzlabošanai, tā produktivitātes paaugstināšanai un adaptēšanai jaunajām tehnoloģijām daudzi uzņēmēji visā pasaulē izmanto netradicionālās darba organizācijas un stimulēšanas formas. Darbiniekus aktīvi iesaista vadības lēmumu pieņemšanā, izmanto rotācijas formas, pilnvaru palielināšanu ar mērķi realizēt pieaugušo izglītības un kvalifikācijas potenciālu un sociālo klimatu ražošanā. To sekmē ražošanas aktīvu piešķiršana strādniekiem, to dalība ienākumu sadalē . Papildus tam, tiek uzskatīts, ka globalizācijas ietekme- Ievieš jaunas tehnoloģijas; Piesaista ārvalstu investīcijas; Palielina darba vietu skaitu un darbinieku kvalifikāciju; Neizvairās no nodokļiem; Sadarbojas ar vietējiem uzņēmumiem.
Apkopojot esejā izklāstīto, secināms, ka globalizācijas procesi nenoliedzami ietekmē darba tirgu un darba attiecību modeļus. Papildus tam, kā jau jebkurā jomā, pastāv gan labās procesa iezīmes, gan negatīvās, taču autore secina, ka tieši darba tiesību jomā globalizācija ir būtisks pavērsiena punkts attīstībai. Globalizācija ir mūsdienās nenovēršams process, no kā pēc iespējas vairāk ir jāņem pozitīvās tendences.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация