Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:388867
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.04.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Nevar arī nepieminēt sporta ietekmi uz cilvēku kā tādu. Kā zināms, sports, ja pareizi tiek darīts, ietekmē cilvēka veselību. Un veselam cilvēkam ir daudz lielāks dzīves prieks un gandarījums par dzīvi, tas ir labāks, pozitīvāk ietekmē apkārtējos. Tāpēc ir būtiski, ka netiek grauta interese un vēlme nodarboties ar sportu.
Augsti rezultāti sportā padara sportistus ļoti atpazīstamus gan ārpus sporta veida, gan valsts robežām. Nereti sporta zvaigznes ir vieni no populārākajiem cilvēkiem savā valstī un vispār pasaulē. Uz šiem cilvēkiem nereti mēs lūkojamies kā uz pārcilvēkiem. Protams, ir gadījumi, kad šie sportisti liek mums vilties, jo esam iedomājušies, ka tie ir ideāli, tomēr kādi sadzīves notikumi, kas tiek neveiksmīgi risināti, nonāk līdz publiskais telpai un cilvēki piedzīvo vilšanos, kas galu galā ietekmē šo sabiedrības attieksmi pret sportu kopumā. Tāpēc īstenībā ir ļoti svarīgi, arī lielām sporta slavenībām un zvaigznēm, apzināties par šīm morālajām vērtībām un tām atbilstošo uzvedību arī ārpus sporta laukuma un to, kā tie spēj ietekmēt citus – vislabāk rādot pozitīvu piemēru. Savu atpazīstamību izmantot kā iespēju, lai vairotu un veicinātu sporta popularitāti un celtu tā reputāciju, jo sports ir nepieciešams ikkatram, vai tas būtu dzīvesveids vai emocionāla izklaide.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация