Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:694951
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.09.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kad viņi jau pētniecībā bija nonākuši līdz Jurģa vectēvam un viņa brālim Krišjānim Tillmanim, es grāmatas tekstā izlasīju kādu ļoti patiesu un motivējošu atziņu, kas bijis arī paša Krišjāņa moto – “Nav ko čīkstēt, ir tā, kā ir. Ja gribi lai ir labāk, dari!” Viņa dzīve nebija no vieglākajām, taču viņš nekad nedusmojās, nesūrojās vai nesūdzējās. Viņš darīja visu, ko dzīve tam lika. “Auksti? Ja ir malka, iekurinām krāsni, ja nav – ciešamies. Gribas ēst? Vai nu gatavojam pusdienas, vai iztiekam.” Arī šos vārdus izlasot, es kārtējo reizi aizdomājos par to, cik ļoti mēs nenovērtējam to, kas mums ir dots. Mums visiem ir jumts virs galvas, vakariņu galds klāts, brīvais laiks, ko varam pavadīt kā vien sirds kāro, nevis strādājot smagos un bieži vien nepatīkamos lauku darbus. Mums ir izglītība. Un pat ļoti labā līmenī, kas tajā laikā dzīvojošajiem cilvēkiem pat sapņos nerādījās. Mēs ejam uz skolu un mācāmies, lai nākotnē varētu darīt, ko vēlamies, bet gandrīz visiem no viņiem liktenis bija izlemts jau kopš piedzimšanas.
Lasot šo grāmatu, man ļoti piesaistīja rakstnieces valoda un tas, cik smalki un precīzi viņa aprakstīja katru stāsta personāžu.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация