Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:644345
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.03.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Greizsirdība – tās apraksti ir sastopami jau ļoti senā literatūrā. Greizsirdība piemīt neizslēdzami katram cilvēkam, dažādos veidos un brīžos. Greizsirdība var izpausties pavisam maziem bērniem un dzīvi redzējušiem veciem cilvēkiem. Kas tad īsti ir greizsirdība un kā tā izpaužas?
Sāksim ar visizplatītāko greizsirdības veidu (kas nemaz nav tas, ko jūs iedomājāties) – bērnu greizsirdība. Skumji vai nē, tas jālemj katram, taču greizsirdīgs vienmēr ir vecākais bērns, bet greizsirdības sekas, kas bieži vien ir dziļas un nopietnas izjūt jaunākie brāļi vai māsas. Vecākais bērns dziļi sirsniņā atliek, ka piedzimstot ģimenē nākošajam bērnam, rūpes par viņu būs lielākas, un ka uzmanība viņam pašam tiks pievērsta mazāk. Vecākais sāk apvainot mazāko par nodarītajiem nedarbiem, bieži vien bļauj un sit (veic atklātu vardarbību, tādējādi izrādot dusmas, bet vecākiem neko nesakot). Kā tikt galā ar vecākā bērna greizsirdību? Pats svarīgākais ir laicīgi sagatavot vecāko, un stāstīt jau grūtniecības laikā, ka mammas puncī slēpjas māsiņa vai brālītis. Kā piemēru vajag minēt citas radu, draugu ģimenes, kurās jau aug divi bērni un stāstīt par priekšrocībām. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация