Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:692447
 
Оценка:
Опубликованно: 16.07.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Luīze sev nostādīja mērķi ar savu statusu sabiedrībā un dažu instanšu palīdzību sameklēt vēl kādus nelaimē nonākušos tautiešus, kuriem ir nepieciešama palīdzība, kuri jau ļoti ilgi nav runājuši ar kādu savā valodā u.c. Tādu cilvēku ir daudz un Luīzei savu ieceri izdevās īstenot. Pielikdama daudz pūliņu savam darbam, ielikdama savās darbībās sirdi un dvēseli, Luīze palīdzēja daudziem ar vārdu, ar dziesmu ar svētku nosvinēšanu ( piem., nosvinēja ar latvieti Jāni viņa vārdadienu, sapucējot viņa dzīvesvietu un uzklājot galdu, protams, arī parunājot). Rezultātā šie cilvēki arī pievienojās sarīkojumam un jutās patiesi patīkami pārsteigti un emocijām pārpilni.
Sarīkojuma viesi Luīzi dēvēja par Mammu, kura vienmēr visus samīļo, lolo, pasargā, pabaro u.tml. Viņa iedveš cerību uz to labāko dzīves daļu kuru var sākt uzlabot. Luīzes nams ir patvērums visiem. Patvērums no ārējās pasaules, citu cilvēku spiedoga, vērojošām acīm. Viņa spēja šo visu pasākumu saturēt līdz savai pēdējai dzīves dienai. Luīzes nāve bija liels trieciens visiem, jo atskārta, ka viņas ieguldītais darbs bija ļoti liels, un to, ka paši vīri maz ko darīja viņas labā. Tagad nav cerību, ka visi vēl ūs tik saliedēti, jo viņa bija tas cntrs ap kuru visi salasījās. Varbūt atmiņa par Luīzi, viņas kvēlo ieceri un uzdrošināšanos ticēt un darboties par labu saviem tautiešiem, tomēŗ kaut ko mainīja vīru galvās un viņu domāšanas veidā, skatienā uz dzīvi trimdā.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1366999
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация