Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:630386
 
Оценка:
Опубликованно: 10.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Mūsdienās ir tik daudz preses idevumu, kuros ik pa laikam redzam rakstus par homoseksuālismu un tās izrietošajām problēmām. Šī izvēlētā tēma ir ļoti diskutējama it sevišķi mūsdienu sabiedrībā un uzrakstot referātu par Homoseksuālismu izlēmu tēmu apskatīt dziļāk! Izmantojot J.Zālīša grāmatu sapratu, ka mūsdienu uzskati par šo tēmu ir krasi mainījušies, ko spilgti var redzēt manos izrakstītajos citātos.

„Skolotāju acu priekšā no bērna izveidojas jaunietis...Bērnu acu priekšā notiek viņa prātam un jūtām nesaprotamas lietas. Taču vistuvākie cilvēki kaunas vai arī nevēlas neko paskaidrot šo neizprotamo jautājumu nomāktajam pusaudzim...Taču nezin kapēc pagaidām neviena skola nerisisna dzimumorientācijas jautājumus.”

Šī tēma ir ļoti intīma un ne vecāki, ne arī skolotāji nevēlas iedziļināties šajā tēmā ar jauniešiem, jo viņi nav tik apmācīti, lai pareizi macītu par šo tēmu un viņiem savā laikā nav bijušu piemēru un līdz ar to arī pieredze vēl tā kartīgi nav sākusi veidoties mūsdienu sabiedrībā. Viņi uzskata, ka gan jau viņi paši sapratīs, vai izlasīs, kas tas ir, bet tā ir liela kļūda, jo eksistē tāda lieta kā pavešana, bet bērni nezina vai tas ir slikti vai labi – viņus moka tikai ziņkāre.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация