Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:776742
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.10.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ieva Jaunzeme ir Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore. No 2024.gada 11. februāra ir uzrakstījusi Finanšu ministrijai iesniegumu, ka nevēlas palikt šajā amatā līdz ar amata pilnvaru termiņa noslēgumu, tomēr viņa līdz pat pēdējai dienai dara visu ar domu, ka aiz sevis jāatstāj normāla situācija, nevis – kaut pēc manis kaut vai plūdi. Viņa uzskata, ka visur, kur mēs ejam atstājam daļu no sevis, un kāds to turpina pēc mums.
Pēc ievas domām viņai šūpulī ir ielikta apziņa, ka viss ir jādara pareizi. Tie, kas viņu pazīst, zina, ka viņai piemīt viena doma – jābūt tīrībai un skaidrībai. Viņa ir pārāk godīga, lai saprastu negodīgos. Viņai ir grūti pieņemt iepriekš minētās domas, bet viņa vienmēr var izdomāt veidu, kā to apturēt.
Iemesls, kāpēc viņa nevēlas būt VID ģenerāldirektore ir viens. Pieci gadi koruptīvā vidē ir normāls pietiekoši ilgstošs darba termiņš – viens stratēģiskās plānošanas cikls. Citi cilvēki saka vienā darbavietā strādāju 20 gadu un joprojām esmu svaigs. Menedžmenta pētījumos pierādīts, ka tā nevar būt un nav. Labs vadītājs piecos gados izdara stratēģiski ieplānoto, un tad jāsāk revidēt paša padarītais. Labs vadītājs nāk ar domu, ka ne tikai jauna slota tīri slauka, bet jāmāk strādāt ar cilvēkiem – saredzēt un izmantot viņu potenciālu, iedvesmot. Nav māksla atnākt un pateikt: tu man nepatīc, ej projām, tūlīt nāks jaunie, gudrie un mēs te visu darīsim citādi. Tā nevar.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация