Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:904259
 
Оценка:
Опубликованно: 17.05.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Vai Jūs kādreiz iedomājaties kāda būtu pasaule bez masu medijiem? Kā cilvēki varētu zināt, kas ir noticis citā zemeslodes galā, kaimiņvalstī vai pilsētā, kurā viņi dzīvo? Cik ātri līdz viņiem nonāktu šīs ziņas? Tagad mūsu civilajā pasaulē par to vairs nav jāraizējas, jo šo lomu pilda masu mediji. Mēs to uztveram kā neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Šajā esejā centīšos pārspriest par masu medijiem, cilvēkiem, kuri ar to nodarbojās un masu mediju iespaidu uz cilvēkiem.
Masu mediji būtība dalās uz trim lielām daļām – televīziju, radio un druka. Tās principā ir būtiski līdzīgas, bet katra domāta sava veida auditorijai. Pēc savas pieredzes varētu pateikt, ka vairāk izmantoju fiziski netaustāmu materiālu – televīziju un radio, jo tie man ir vairāk pieejami. Būdams jaunietis, man bieži pietrūkst brīvā laika, tā dēļ palasīt presi ne vienmēr izdodas. Kas attiecās uz radio, tad to es klausos pārsvarā automobilī. Manuprāt, radio ir viens no labākajiem medijiem, jo to informāciju, kuru radio sniedz ziņās, neiet runa par izklaides pārraidēm, ir vienmēr īsi, skaidri formulēta, kas ļauj cilvēkam uztvert būtiskāko. Viens no plašāk pieejamiem un varbūt arī patīkamiem medijiem ir televīzija. Televīzija būtībā nav ierobežota, tā ir pieejama gandrīz visiem. Priekš manis televīzija ir tieši tas masu medijs, kuram man ir izvēles prioritāte.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация