Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:186551
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.04.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Jaunākās informācijas tehnoloģijas dod cilvēkiem lielāku brīvību un padara tos atkarīgus no visām lietām, kas atvieglo to dzīvi. Arī tie, kuriem nepietiek līdzekļu vai arī tie, kuri vienkārši neatbalsta jaunākās tehnoloģijas ir spiesti ar laiku sev tādas iegādāties, jo savādāk nav iespējams iztikt. Par piemēru kādreiz lai mācītos nebija nepieciešams internets, studenti gāja uz bibliotēkām un meklēja informāciju. Tagad pat mazturīgajām ģimenēm, kurās ir studenti jāapsver doma par interneta ievilkšanu. Tāpat arī ir ar personālajiem datoriem, studentam ir nepieciešams savs dators , lai varētu studēt un nodot mājas darbus. Arī lai dabūt darbu ir jābūt zināšanām par datoru.
Patiesībā nezinu vai tas ir ētiski, kad cilvēki internetā izmanto segvārdus un uzdodas par tiem kas patiesībā nav. Segvārds vai niks dod drošības sajūtu un drosmi. Ir iespēja pārtapt par ko vien vēlies. Šādas parādības bieži novērojamas dažādos čatos un iepazīšanās lapās. Var publiski apvainot politiķus aizskart pazīstamus cilvēkus un neuztraukties par tādu lietu, kā ētika, neviens taču tāpat neuzzinās.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация