Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:852309
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.08.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tantāla pārklājuma tehnoloģijas popularizēšana mūsdienu ķīmiskajā rūpniecībā padara par iespējamiem daudzi tehnoloģiskie procesi, kuri līdz šīm brīdim bija uzskatāmi par fantastisku.
Nobeigumā, tantāls ir tik interesants un neparasts metāls, tas ir mūsu perspektīva augsto tehnoloģiju attīstībā, tas ir mūsu ilgtspējas attīstības avots. Visās mūsdienu ierīcēs - sākot no plaša patēriņa elektronikas un datoriem līdz mobilajiem tālruņiem - ir tantāla kondensatori. Tantāls ir perspektīvā izvēle visās tas izmantošanas jomās, kur ir nepieciešama augsta izturība pret vides parametra svārstībām. Lai gan tantāls nepieder pie cēlmetāliem, tas ir salīdzināms ar tiem pēc ķīmiskās izturības un izskata, tāpēc to plaši izmanto juvelierizstrādājumos. Bez tantāla būtu grūti iegūt sintētiskus materiālus, īpaši mākslīgu dimantu. Metāla ārstnieciskās īpašības ļauj izmantot medicīnā, it īpaši bioloģiski saderīgos implantos. Bez tantālu būtu mazāk analītiskas iekārtas, kurus ir iespējams izmantot agresīvās vidēs. Pasaulei ir jāzina par šo metālu īpašībām un lomu tehnoloģiju attīstībā, ir jāatceras par šiem septiņiem “rūķīšiem”, tantāla īpašībām, kas ne tikai padara mūsu dzīvi par ērtu, bet arī stāv daudzu procesu un tehnoloģiju pamatā.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1387302
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация