Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:495992
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.05.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Jau ienākot izstāžu zālē rodas cits noskaņojums un sajūtas. Lietainais un drēgnais laiks paliek aiz durvīm, bet es ieeju citā pasaulē. Skan Johana Štrausa valši un ir silti un mājīgi. Acīm paveras brīnumaina izstāde, kura dod iespēju ielūkoties 19. gadsimta sieviešu tērpos, kā arī nedaudzos tā laika vīriešu apģērba modeļos un aksesuāros.
Tērpi ir ārkārtīgi eleganti un izsmalcināti. Katram notikumam piemērots savs tērps un katram tērpam piemēroti savi aksesuāri. Ir jāpabrīnās par to, ka dāmai bija gan tērps mājām, pastaigai, ceļojumiem, viesu pieņemšanai un sērām, gan vizītēm, vakaram, ballēm un svētkiem. Tāpat arī katrs gadalaiks pieprasīja savu modi. Katrs tērps bija rūpīgi izgatavots un tie viens no otra atšķīrās. Mājas kleitas bija nedaudz vienkāršākas, nekā svētku un izejamās kleitas, taču arī tām piemita elegance. Piemēram, mājas kleita no zīda auduma un ar reljefa rakstu. Savukārt jau daudz greznāka ir skaista svētku kleita no kašmira auduma un ziedu apdrukā, kā arī ar smalku mežģīņu apkaklīti. Arīdzan ceļojuma tērps izceļas ar savu burvību. Tas ir no zila atlasa ar brokāta ielaidēm. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация