Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:745525
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы


At­kri­tu­mi ir jeb­ku­ras sa­bied­rī­bas lie­lā­kais ie­naid­nieks. It se­viš­ķi iz­teik­ti tas ir pil­sē­tās, kur at­kri­tu­mu saim­nie­cī­ba nav vēl jo­pro­jām sa­kār­to­ta. At­kri­tu­mi jo­pro­jām ir drauds cil­vē­kiem un vi­dei. Tie no­slo­go vi­di un da­bu ar sa­vu lie­lo ap­jo­mu un pie­sār­ņo to ar bīs­ta­mām vie­lām, kas iz­pla­tās vi­dē. Ko­pu­mā at­kri­tu­mi ie­rin­do­jas starp lie­lā­ka­jām vi­des pro­blē­mām pa­sau­lē.
At­kri­tu­mos eso­šās bīs­ta­mās vie­las var pie­sār­ņot ūde­ni, gai­su un zem­i. Bez tam at­kri­tu­mu iz­gāz­tu­vēs vei­do­jas me­tāns, kas vei­ci­na “sil­tum­nī­cas efek­tu”.
At­kri­tu­mi ir jā­tran­spor­tē, jā­aps­trā­dā un jā­uz­gla­bā iz­gāz­tu­vēs. Par at­kri­tu­mu iz­gāz­tuv­ju vie­tu pa­ras­ti iz­vē­las saim­nie­cis­ki ne­skar­tas da­bas te­ri­to­ri­jas. Sa­vu­kārt, trans­por­tē­jot un ap­strā­dā­jot at­kri­tu­mus, ap­dzī­vo­tu vie­tu vi­de tiek pie­sār­ņo­ta ar trok­sni un iz­plūd­gā­zēm. Lai or­ga­ni­zē­tu at­kri­tu­mu uta­li­zā­ci­ju at­bil­sto­ši mūs­die­nu teh­no­lo­ģi­jas at­tīs­tī­bu lī­me­nim un vi­des aiz­sar­dzī­bas pra­sī­bām, ne­pie­cie­ša­mi lie­li ie­gul­dī­ju­mi.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация