Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
11,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:263033
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ir tāds teiciens: Mūžu dzīvo un mūžu mācies! Tāpat ir ar emociju pārvaldīšanas prasmes līmeni. Citam tas ir augsts, bet cits pat nezina kā var kontrolēt savas emocijas . Tāpēc visas dzīves laikā tev ir jāattīsta prasme pārvaldīt tās, jo ne vienmēr to izpausme publiski ir vajadzīga. Mācoties sākumskolā, pamatskolā neviens nepievēršas tam, lai mēs izprastu un mācētu valdīt pār savām emocijām. Cilvēkam jāizprot, cik daudzveidīgas mēdz būt emocijas, lai varētu tās pārvaldīt, tieši to arī vajadzētu mācīt skolēniem, ka emocijas ir gan labas, gan sliktas un ka tās ir jāmāk pārvaldīt, lai neiznāktu nepiedienīgas situācijas. Tikai vidusskolā, ja skolēns izvēlas mācīties psiholoģijas priekšmetu, tad tiek runāts par emocijām un to izpausmēm, bet arī neviens īsti nemāca kā par tām valdīt. Emocijām mūsu dzīvē ir nozīmīga loma, pat ļoti. Emocijas ir būtiski nepieciešamas saprātīgu lēmumu pieņemšanā: tās ievirza mūsu domas pareizajā gultnē, un tad nereti izrādās, ka visnoderīgākā ir dzelžaina loģika. Emocijām ir liela nozīme loģiskās domāšanas procesā. Jūtu un domu mijiedarbībā, mūsu ikdienišķos lēmumus nosaka spēja just emocijas, kas darbojas ciešā saskaņā ar loģisko prātu un tādējādi veicina – vai kavē – domu raisīšanos .
Ikviens no mums var atcerēties neskaitāmus notikumus, kad viņa dzīvē emocijas ir nospēlējušas lielāku lomu, nekā prāta spriedumi. Protams, ne vienmēr tas ir izrādījies pareizais lēmums, ko esam pieņēmuši emociju iespaidā, bet bez emocijām mēs nevarētu.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1112240
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация