Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:196912
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.06.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Un Latvija, manuprāt, stāv uz šīs kritiskās līnijas. Un tas, cik taisnīgi būs nodokļi, ir atkarīgs no valdības spējām saskatīt un nepārkāpt šo kritisko robežu.
Nodokļi ir obligāti, ar likumu noteikti naudas maksājumi valsts budžetā valsts vispārējo izdevumu segšanai. Ikvienā valstī tie ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Bieži var dzirdēt cilvēkus sakām: „Cik gan muļķīgi ir tie nodokļi! Priekš kam tie vajadzīgi?!” Lai arī kritikas netrūkst, tomēr cilvēki paši apzinās nodokļu nepieciešamību.
Noslēgumā jāsaka, ka, kaut arī daudzi cilvēki domā, ka viņiem nevajadzētu maksāt nodokļus, šī nauda ir noderīga jebkuras valsts stabilitātei. Tieši tāpēc, es uzskatu, ka cilvēkiem nevajadzētu izvairīties no nodokļu maksāšanas, jo tas var ietekmēt valsts ekonomiku, pakalpojumus, ko tā sniedz un pārējo iedzīvotāju labklājību.
Es uzskatu, ka nodokļi ir vajadzīgi, jo no tiem veidojas valsts budžets. Nodokļi ir neatņemama ikvienas valsts sastāvdaļa, jo ar to palīdzību valsts sedz visas izmaksas, kas ir nepieciešamas, lai sekmētu iedzīvotāju labklājību, tādēļ es uzskatu, ka nodokļi ir taisnīgi un vajadzīgi. Pretruna rodas tikai tad, ja runā par to, cik godīgi nodokļi tiek maksāti.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация