Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:466387
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.02.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Arī mūsdienās ir ļoti daudz cilvēku, kuri ļoti ātri aizmirst vai uzskata par nenozīmīgu citu palīdzību. Skolēniem ir jāmāk novērtēt citu palīdzību viņiem grūtā brīdī un jāspēj sniegt palīdzīga roka arī citiem, kuri nonākuši grūtībās.
Liekulība atklājas kaķīša meitā un viņas vīrā - pagraba meistarā, jo, kad kaķītis palika bez savām dzirnavām, viņš devās pie savas meitas un znota, kas bija visai pārtikuši. Liekulība atklājas meitas asarās par tēva pazaudētajām dzirnavām, kas mijas ar vīra jautājumiem: „Kur viņš nu tagad iešot, un vai nav varējis neko iekrāt vecumdienām?” Arī šodien ir cilvēki, kas, uzklausot otra sāpi, rāda skumju pilnu seju, bet palīdzīgu roku tā arī nepiedāvā. Arī šodien cilvēkiem ir jābūt iecietīgiem, laipniem, atsaucīgiem un mīļiem pret visiem, neaizmirstot savu ģimeni, kas par tevi ir rūpējusies un bažījusies.
Lepnība atklāta kaķīša meitas un vīra - inspektora darbībā, kad viņi aizslēdz durvis, domādami, ka pagalmā ienāk ubags. „Un inspektors rūca, ka starp kaķiem arvien vairāk zūdot tikumi. Nepaejot neviena diena, kad te neiemaldītos kāds dienas zaglis.” Lepnība atklājas tajā, ka kaķīši palīdz tikai sev līdzīgajiem, bagātajiem.
Analizējot negatīvās īpašības, mēs nonākam pie labā un skaistā. Kā pasakā, tā arī dzīvē ir ne tikai skaistais un labais, bet arī ļaunais un cietsirdīgais.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1364864
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация