Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:821321
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pēdējais aspekts kas pievērsa manu uzmanību ir atspoguļošana. Un tajā brīdī es aizdomājos par saviem koleģiem, priekšnieci un paziņām. Cik apzināti mēs pielietojam atspoguļošanu? Kurš pielieto atspoguļošanu? Es vai mana priekšniece, vai neviens? Tas man atsauca atmiņā, ka bieži vīrieši izmanto šo metodi, lai pievērstu sev uzmanību vai izraisītu pozitīvu reakciju. Ārsts, kuru es jau pieminēju, kad sāku stradāt pašreizejā darbavietā man ļoti nepatika, man viņš likās iedomīgs, rupjš un izraisīja tikai negatīvu attieksmi, tad vēl tā ielaušanās manā komforta zonā bez uzaicinājuma. Bet jo biežāk es viņu satiku, jo biežāk manīju, ka mēs vienādi krustojam rokas, ieņemam līdzīgas pozas sežot pie galda un citus sīkumus, ko viņš darīja tapat kā es, līdz nonāca līdz tam, ka vienu dienu es sapratu, ka viņš vairs neizraisa manī negatīvas emocijas un mēs periodiski sēžam pie viņa kabinetā vai viņš uznak augša pie manis un vienkārši pļāpājam.Viltīgais manipulātors! Tas protams joks, bet liek aizdomāties.
Kopumā šī grāmata ir atstājusi mani dziļās pārdomās, tā liek aizdomāties, cik daudz mēs nepamanam citu cilvēku uzvedībā? Kā cilvēki pārzinot pareizas taktikas var ietekmēt citus cilvekus sev pozitīva rezultāta iegūšanai? Galu galā, kā aizsargaties no tiem, kas ļaunprātīgi izmanto šīs zināšanas?

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация