Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:785805
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.12.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Manuprāt, lai attīstītu bērnos izaugsmes domāšanu, vecākiem pašiem ir jābūt orientētiem uz izaugsmi, sasniegumiem un izaicinājumiem. Vecākiem ir jādemonstrē neatlaidība sava mērķa sasniegšanā un pozitīva attieksme pret dzīvi un pasauli. Es piekritu tam, ka bērnos augsta sasniegumu motivācija un izaugsmes domāšana veidojas tikai tajās ģimenēs, kur dominē draudzīgas, siltas, veselīgas un cieņpilnas attieksmes starp vecākiem un bērniem, un kurās vecāki pastāvīgi paaugstina prasības pret bērniem un vienlaikus neuzkrītoši sniedz viņiem palīdzību un atbalstu. Un otrādi, ģimenēs, kurās valda sliktas attiecības, konflikti, vardarbība un negatīvisms, un kurās vecāki vai nu ignorē savus bērnus, ir vienaldzīgi pret viņiem vai ir parāk kontrolējoši, autoritāri un stingri, bērniem mēdz veidoties fikšeta domāšana un vēlme izvairīties no neveiksmēm.
Es kā skolotāja pēc savas pirmās profesijas no savas profesionālās pieredzes varu teikt, ka patiešām viena no būtiskākajām problēmām skolā ir skolēnu iekšējās motivācijas, ieinteresības un personīgas atbildības par savām mācībām un par savu dzīvi trūkums. Daudziem skolēniem trūkst ticības saviem spēkiem, neatlaidības, pacietības, intereses un velmes sasniegt mērķus. Turklāt, lasot grāmatu, es atklāju, ka es gan kā skolotāja, gan kā pirmsskolas vecuma bērna mamma ļoti bieži pieļauju kļūdas saskarsmē ar savu bērnu un ar bērniem skolā. Piemēram, izrādījās, ka es bieži nepareizi izmantoju uzslavu, lai motivētu bērnu, koncentrējoties uz rezultātu, nevis uz procesu, kā arī novērtējot bērna personības īpašības, nevis to, kā viņš izpilda uzdevumu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1382033
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация