Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:156163
 
Оценка:
Опубликованно: 14.11.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tāpat arī, par spīti tam, ka Ķīnai ir lieli uzkrājumi un rezerves gan ārvalstu valūtās, gan arī vietējā līmenī mājsaimniecībās, tas nenozīmē Ķīnas ekonomikas stabilitāti. Izveidotās ārzemju valūtu rezerves nav brīvi pieejamas, bet mājsaimniecību uzkrājumi ir tikai rezultāts tam, ka Ķīnā nav tādas sociālo garantiju sistēmas kā Eiropā vai ASV.
Lielākoties ekspertu prognozes liecina par to, ka nākamo 10 gadu laikā Ķīnas izaugsmei būtu jāsvārstās vidēji ap 7,5%, kas būtu pietiekami, lai paceltu Ķīnas īpatsvaru globālajā izlaidē par 14,9%. Tāpat arī tiek prognozēts, ka Ķīna varētu pārspēt ASV ekonomikas jautājumos un kļūt par pirmo lielāko ekonomiku pasaulē, kas varētu dramatiski ietekmēt turpmāko pasaules ietekmes sadalījumu. Manuprāt, Ķīnas ekonomika ir pārāk pārslogota. Visos avotos minētie dati drīzāk liecina par tuvojošos ekonomikas pārkaršanu, nevis par Ķīnas virzību uz pasaules ekonomikas ietekmes virsotni. Protams, ir iespējams arī ekspertu paustais viedoklis, bet tas būtu tikai tādā gadījumā, ja Ķīna spētu sabalansēt savu ekonomiku gan iekšienē, gan arī globālajā līmenī. Ir jāņem vērā visas iepriekšminētās problēmas, kas varētu rasties Ķīnas ekonomikā, līdz ar to uzskatu, ka ekspertu prognozes ir pārāk optimistiskas un valda cerība, ka tik ietekmīga ekonomika kā Ķīnai nesabruks līdzīgi kā tas bijis ASV gadījumā pēdējās krīzes rezultātā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1344584
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация