Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:207096
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.11.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Un vēl ir tādi cilvēki, kas vēlas klonēt sevi, tādejādi vēloties sasniegt mūžīgo dzīvi. Bet vai tas vispār ir ētiski klonēt cilvēku? Nedomāju vis, jo cilvēka klonēšana ir saistīta ar daudzām ētiskām un psiholoģiskām problēmām un turklāt tiek pārkāptas cilvēktiecības. Lai klonētu aitu Dolliju tika izlietotas 272 mēģenes, tātad 272 embriji nespēja attīstīties pareizi, un tika vienkārši iznīcināti. Lai gan daži embriji izdzīvoja tomēr tie slimoja un neviens no viņiem nespēja nodzīvoja līdz sirmam vecumam. Tātad, mēs tikai varam iedomāties, kas notiktu, ja mēģinātu klonēt cilvēku.
Noteikti, ka klonēšana ir cilvēces ieguvums. Klonēšana turpina savu attīstību, un kas zina, ko mēs to tās varam sagaidīt nākotnē, bet domāju, ka klonēšana pavērs cilvēkiem dažādas iespējas, piemēram, saglabāt sugu daudzveidību, paildzināt savu mūžu, un iespējams nākotnē klonēt cilvēkus zinātnieskiem mērķiem. Pašlaik sava veida klonēšana notiek pilnā sparā – tā ir ģenētiski modificētās pārtikas audzēšana. Tā jau tagad lielajam cilvēku daudzumam varētu sniegt milzīgus pārtikas resursus. Tas viss skan tik pozitīvi, bet vai mēs zinām to, kādas sekas tas atstās uz mūsu bērniem, mazbērniem vai vēl pēc ilgāka laika?! – to varam tikai izskaitļot, bet reālas situācijas atspoguļojumu, iespējams, ka pat nepiedzīvosim, bet to uz sevis izjutīs mums sekojošās paaudzes.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1246699
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация