Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:264979
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tēma par klonēšanu ir ļoti aktuāla mūsdienās, kas ar laiku attīstās arvien vairāk. Klonēšana ir ieguvums, jo ar klonēšanas palīdzību var atrisināt neauglības problēmu, tā palīdz medicīnā, var ārstēt dažādas smagas slimības, izaudzēt audus un orgānus. Kā arī klonējot dzīvniekus, no tiem var iegūt lielāku produktivitāti.
Gandrīz jebkuras ģimenes locekļi vēlas kļūt par vecākiem, viņi vēlas pēcnācējus, taču ne katram tas padodas, sastopamas arī neauglīgas ģimenes, taču klonēšana ir viens no veidiem, kā neauglīgie vecāki, kuriem neveidojas dzimumšūnas, var tikt pie bērniņa. Problēmas risināšanai zinātnieki ņems tēva šūnu, ko ievietos sievietes olšūnā, kas būs attīrīta, lai no olšūnas izvāktu DNS. Olšūna laboratorijā tiks apaugļota, bet radušos embriju ievietos iznēsāšanai mātes dzemdē. 1978. gadā Anglijā piedzima Luīze Brauna – pirmais bērns „no mēģenes”. Klonēšanu arī palīdz samazināt neauglību, tā tiek izpalīdzēts neauglīgām ģimenēm, kuras vēlas sev bērniņu.
Klonēšana palīdz medicīnā. Zinātnieki ir atklājuši, ka ir iespējams izārstēt dažādas smagas slimības, tas ir izmantojot cilmes šūnas, kuras rodas klonēšanas rezultātā. Izmantojot šo metodi ārstniecībā, varēs paglābt no nāves daudzus cilvēkus, šī metode palīdzēs ārstēt tik nopietnas slimības kā vēzis, AIDS, Alcheimera slimība Parkinsona slimība, diabētu un citas. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1134662
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация