Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:911161
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Un tā… Jauka trešdienas pēcpusdiena, skolā sestā stunda kopā ar septīto klasi, skatāmies filmu par Klusā okeāna ekstrēmajiem rituāliem. Likās būs garlaicīgi, jālasa subtitri latviešu valodā, kaut kas vēl jāpieraksta. Kaut kāds murgs! Sāku lasīt, lasītavā uz galda pamestos, “Puff” žurnālus, garlaikojos! Ik pa brīžam, kāds ievaidas un izsauc liekas replikas “fui, šausmas, kā viņi to var…!”, tie, protams, nebija vienīgie saucieni, bet mani kaitināja tāpat, un beigās jau pats sāku vaidēt. Uzmetot aci televizoram, saprotu, ka esmu smagi vīlies, filma tiešām bija tīri interesanta un pat šausminoši aizraujoša ar briesmīgi ekstrēmiem rituāliem. Noliku žurnāliņus un sāku skatīties.
Bez šaubām, “mazais” Mārtiņš, kā vienmēr, neko svarīgu neierauga un nepieraksta, bet skolotāja Vizbulīte nav muļķe, savējiem septītajiem liek rakstīt četrdesmit jautājumus par filmu, bet mums devītajiem nieka piecsimt vārdiem pagaru eseju par šo skaisto, man īpaši nesvarīgo, filmiņu.
Nu tad ķēros klāt!!! Mana eseja būs par to, ko redzēju filmā. Par Klusā okeāna cilvēku piekoptajiem ekstremālajiem rituāliem. Kopumā runājot par Klusā okeāna salām, tad jāsaka, ka pasaules acīs šīs krāšņās salas ir vienas no bezrūpīgākajām un idilliskākajām vietām pasaulē. Taču tur atklājas gluži cita pasaule, kuru salīdzināt ar Latviju ir pilnīgi nereāli. Viņi nestaigā džinsos, vakarkleitās un uzvalkos un neiet uz skolas diskotēkām vai pagasta ballēm. Viņi nelieto mobilos telefonus un neklačojas pa tiem stundām ilgi. Viņi nesēž pie datoriem un nespaida datorpogas, nespēlē datorspēles un, noteikti, neraksta esejas.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация