Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:608760
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Es domāju, ka visiem valsts vadītājiem, amatpersonām vajadzētu līdzināties tieši šim cilvēkam – Oskaram Kalpakam, jo tas tikai palīdzētu mūsu valsts nākotnei un attīstībai. Šis cilvēks mums parādīja, cik svarīga ir mīlestība pret valsti, jo viņš Latvijas labā nomira. Es vēlētos jautāt- vai mūsdienās cilvēki, kurus ievēlēja vienkāršā tauta, uzticoties viņiem, būtu gatavi riskēt vai pat atdot savu dzīvību Latvijas labā? Šodien, divdesmit pirmajā gadsimtā, ne vien Latvijai, bet visai pasaulei pietrūkst tādu varoņu kā Oskars Kalpaks, kuri būtu gatavi darīt visu, lai tikai sava dzimtene, sava valsts būtu augstākā līmenī, salīdzinot ar attīstītām valstīm. Ļoti svarīgi ir tas, lai tie, kas tagad mācās pamatskolā, vidusskolās, kļūtu par varoņiem, un viņi būtu tie, kuri spētu celt Latvijas līmeni jaunā pakāpē, daudz augstākā un kvalitatīvākā. Cerams, ka viņi ieies vēsturē tāpat kā šī spēcīgā personībā – Oskars Kalpaks.
Aizdomājoties par to, ko mums šodien teiktu Oskars Kalpaks, vai viņš būtu gandarīts par to, ko Latvija ir sasniegusi 20. gs. beigās un 21. gs sākumā, es domāju- viņš būtu daļēji apmierināts. Apmierināts viņš būtu tāpēc, ka Latvija ir neatkarīga valsts, kura ir atzīta starptautiski, bet tomēr, skatoties uz situāciju pagājušā gada beigās un tagad, šis optimisms, iespējams, nedaudz samazinātos. Es vēlētos uzrunāt jauniešus darīt visu, lai mūsu valsts iegūtu jaunu, labāku līmeni , būtu mūsu valstī jauni varoņi, cilvēki, kas ir gatavi atdot dzīvību par Latviju kā Oskars Kalpaks.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1243290
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация