Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:447071
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.01.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Piedāvājot gan izaugsmi, gan darba iespējas, gan ieguldījumu zinātnes attīstībā.
Lai arī kopumā var likties, ka ārpolitikas analīzei tik ļoti ir nepieciešami studenti un sekotāji, ka tā varētu būt neinteresanta nozare, es uzskatu, ka tā tomēr nav. Ārpolitikas analīze studentam dot lielu izaugsmes lauku attīstīties un izpausties ārpolitikas teorijas veidošanā, turpat ieguldot arī zinātnes attīstībā. Tā studentam dod iespēju attīstīt gan praktiskās zināšanās, kritisko domāšanu, analītisku pieeju, pieredzi ārpolitikas jomā, dažādu resursu izmantošanu, tā arī attīstīt dažāda veida personiskās īpašības, kā uzmanību un pacietību. Ārpolitiskā analīze ir nozare, kurā studentam ir brīva iespēja radoši izpausties nesot būtisku ieguldījumu starptautiskā vidē.
Bieži vien motivācija studēt starptautiskajās attiecībās, politikā un arī daudzās citās nozarēs cilvēkos rodas aiz vēlmes padarīt pasauli labāku. No šī skatu punkta ārpolitikas analīze ir ļoti piemērota nozare šī mērķa sasniegšanai. Gadījumā, ja students vēlas padarīt pasauli labāku, viņam ir jāiegulda laiks, zināšanas un entuziasms ārpolitikas analīze, jāmudina lēmumu pieņēmējus izmantot ārpolitikas analīzes teorijas, tādejādi veicinot apzinātu un ar rezultātu saskatāmu lēmumu ārpolitikas veidošanā, nevis lēmumus kas ir balstīti uz emocijām vai apkārtējo ietekmi. Tādejādi padarot lēmumpieņemējus par vēl atbildīgākiem sava darba priekšā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация