Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:745552
 
Оценка:
Опубликованно: 19.03.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Trijos ētikas kodeksu principi par konfidencialitāti ir ar vienādu domu sastādīti un tajos ir uzrakstīta vienāda informācija, tikai citādos kontekstos. Toties viens punkts Krievijā izdotajā ētikas kodeksā ir pievienots klāt, kas nav LPA ētikas kodeksā – 8.2. punktā, kurā tiek izklāstīts par to, ka psihologam ir iepriekš jāsaskaņo ar klientu personu saraksts, kuriem ir pieejami materiāli, kas raksturo klientu, to glabāšanas vieta un noteikumi, to izmantošanas mērķi un iznīcināšanas laiks. LPA ētikas kodeksā tas netiek minēts. Kazahstānas kodeksā, teikts ka: ”Nāve vai klienta pazušana neatbrīvo psihologu no profesionālā noslēpumā”. Šīs ir minēts tikai Kazahstānas ētikas kodeksa.
Toties par principu LPA ētikas kodeksam, par psiholoģiskās izpētes nosacījumiem, sakrīt ar Kazahstānu un Krievijas izdotā ētikas kodeksa otrā principa ceturto un trešā principa septīto punktu. Krievijā izdotajā ētikas kodeksā šī informācija ir ļoti plaši izskatīta un vairāk izskaidrota nekā tas ir LPA un Kazahstānas ētikas kodeksā.
Trijos ētikas kodeksos ir minēts par godīgumu, pret sevi un pret klientiem.
Ir arī tādi principi, kuri nav ne vienā ētikas kodeksā, bet ir otrajā ētikas kodeksā un otrādi. Sākšu ar tiem principiem, kas ir LPA ētikas kodeksā, bet nav Krievijā izdotajā ētikas kodeksā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация