Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:115772
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.05.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Kognitīvi biheiviorālās terapijas pamatojums mūsdienās ir aktuāls. Latvijā izveidota Latvijas Kognitīvi biheiviorālās terapijas asociācija, kura izveidojusi atbalsta programmu “Stop 4-7”. Šī programma attiecināma uz ģimenēm, kurās aug bērni vecumā no 4 līdz 7 gadiem ar zināmām, psiholoģiskajām uzvedības problēmām. Šāda veida programma jau iepriekš tika izveidota arī ārvalstīs, kur uzrādījusi lielus uzlabojumus, tāpēc balstoties uz to, programma tika izmantota arī Latvijā. Šīs programmas “Stop 4-7” rezultāti bijuši vērsti pozitīvi, jo novērotas bērnu uzvedības problēmu samazināšanās, turklāt sociālās prasmes bija pieaugušas, kas rezultējās ar to, ka šiem bērniem ir labākas spējas pielāgoties dažādām dzīves situācijām un apkārtējai videi. Līdzvērtīgi arī pedagogi un vecāki iepazīstas ar metodēm, kā tikt galā ar uzvedības traucējumiem, lai varētu izmantot tos nepieciešamībām arī turpmāk.
Kognitīvi biheiviorālās terapijas veids ir ļoti unikāls, jo tā ir efektīva, daudz pētīta un izveidota, balstoties uz zinātniskiem pierādījumiem Terapija veicina cilvēku garīgās veselības uzlabošanos. Saskatot sakarību starp domām un uzvedību, un pārmainot traucējošu domāšanas veidu, cilvēkam palīdz nonākt līdz jauniem savas problēmas risināšanas veidiem. Terapijā apgūtos kognitīvi biheiviorālos principus cilvēks tālāk var izmantot savā dzīvē dažādās situācijās un kļūt pats sev par labu psihoterapeitu.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1392120
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация