Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:636414
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.07.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Mūsdienās ir pieejamas ļoti daudz un dažādas komunikācijas definīcijas un skaidrojumi. Dažādas grāmatas, literatūra un informācijas avoti dod iespēju izvēlēties sev tīkamāko un piemērotāko, lai par kādu tēmu vai situāciju tiek rakstīts. Tātad var apgalvot, ka komunikācijas definīcijas ir vairākas, jo tās ir piemērotas dažādām situācijām un dažādiem mērķiem. Ir iespējams, ka aprakstot konkrētu situāciju viena definīcija var būt pagalam nepiemērota, bet otra var būt tieši tā, kura nepieciešama.
Pats vārds komunikācija - [lat. communicatio ziņojums]- sakari, sakaru sistēma, sazināšanās, informācijas pārraide, saskarsme, saziņa, domu, priekšstatu un jūtu apmaiņa starp cilvēkiem viņu darbības procesā.1 Definīcijā var nojaust, cik daudz nozīmes vai skaidrojumu šim vārdam piemīt. Atkarībā no tā, ko indivīds mācās vai studē, attiecīgi tiek piemeklēta un piedāvāta arī atbilstošāka komunikācijas definīcija. Domājot par to, kā es varētu definēt jēdzienu – komunikācija- izvēlējos piecus skaidrojumus, dažādos literatūras avotos, kurus tad arī izanalizēju, lai iegūtu aptuvenu priekšstatu par komunikācijas definīcijām, kā arī, lai saprastu, kuri tad būs atslēgas vārdi manai definīcijai.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация