Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:996006
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.04.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Konfidecialitātei arī ir svarīga loma arī darba attiecībās. Saskaņā ar Informācijas atklātības likumu , informācija tiek iedalīta vispārpieejamā informācijā un ierobežotas pieejamības informācijā. Vispārpieejamā informācija ir tāda informācija, kas nav klasificēta kā ierobežotas pieejamības informācija. Savukārt ierobežotas pieejamības informācija ir tāda informācija, kura ir paredzēta ierobežotam personu lokam sakarā ar darba vai dienesta pienākumu veikšanu un kuras izpaušana vai nozaudēšana šīs informācijas rakstura un satura dēļ apgrūtina vai var apgrūtināt iestādes darbību, nodara vai var nodarīt kaitējumu personu likumiskajām interesēm.
Mūsdienās informācijas apmaiņa neapšaubāmi ir kļuvusi ātrāka un ērtāka, mums ir pieejams elektroniskais pasts, kurjerpasts, tālrunis, mēs varam sarīkot telefon – un video konferences. Arvien straujāk mūsu dzīvē ienāk modernās tehnoloģijas, kas mums ļauj veiklāk, vienkāršāk un veiksmīgāk apmainīties ar informāciju . Taču ikdienā, veicot informācijas apmaiņu, ir svarīgi apzināties arī pasniegtās informācijas nozīmi un tās ietekmi. Ikdienā, veicot darba uzdevumus, ir jāspēj nodalīt vispārpieejamas informācijas izpaušanu no tādas informācijas izpaušanas, kura paredzēta ierobežotam personu lokam un var radīt negatīvas sekas gan uzņēmumam, gan citām personām.
Konfidencialitāte ir viens no informācijas drošības pamatpricipiem. Informācijas drošībā ar konfidencialitāti saprot īpašību, kad informācija netiek atklāta vai padarīta pieejama nepilnvarotām personām, struktūrām vai procesiem .

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация