Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:572457
 
Оценка:
Опубликованно: 05.05.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Laikam jābūt pietiekošam, lai varētu iziet cauri visam konfliktam, jo uz ātru roku problēmas nerisinās. Jāatrod tādu vietu kur nekas jums netraucēs(telefoni, televizors, apmeklētāji, ģimene utt.). Ir jārada apstākļi komunikācijai, jo bez komunikācijas nenorisināsies konfliktu risināšana. Nevajag novirzīties no temata, neizmantot draudus un varu, lai panāktu uzvaru. Jāseko līdzi, lai tēma nenovirzītos no sliedēm un neparādās draudi, jāatbalsta samierināšanās reakcijas. Cilvēki, kuri sāk kopā meklēt problēmu risināšanu no pretiniekiem pārtop par sadarbības partneriem, kas veiksmīgi palīdz atrisināt problēmu, jo viņi jau savādāk skatās vien uz otru. Galvenais moments ir vienošanās panākšana. Vienošanās paredz, ka ne viens nav uzvarētājs un nav zaudētājs, katrs ieguva kaut ko. Abi cilvēki vienojas par tālāko uzvedību, par to, kā viņi tālāk izturēsies viens pret otru. Vienošanās ir virzīta uz nākotni un tāpēc šeit nevajag pieminēt to, kura dēļ izcēlās konflikts. Vienošanās ir beigas, lai visu apstiprinātu un visu vajadzētu nofiksēt ar starpnieka palīdzību, izmantojot līgumu vai brīvas formas vienošanos.
Galvenais mācēt atrast kompromisu un neveidot konfliktus uz tukšas vietas. Mācēt pamatot savu viedokli un piekāpties, ja jūti, ka citam cilvēkam ir taisnība. Visas šīs lietas palīdzes cilvēkiem veiksmīgi sadarboties vienam ar otru un dzīvot mierā. Zinot kādi mēs esam, nekad nebūs viss ideāli, cik daudz cilvēku, tik daudz ir viedokļu un vērtību. Galvenais mācēt pieņemt citus cilvēkus kādi viņi ir, jo mēs nekad nevarēsim viņus mainīt.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1385843
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация