Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:586985
 
Оценка:
Опубликованно: 20.02.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Dažreiz šķiet, ka sods personai, kura ir izdarījusi noziedzīgu nodarījumu ir par mazu, taču šajos gadījumos pamatā ir vērts atcerēties, ka kriminālsoda mērķis, nebūt nav atriebties valsts vārdā, bet gan pārmācīt tos un izmācīt, lai ikviens sabiedrībā dzīvojošais pakļautos noteiktām sabiedrības un valsts varas institūciju pieņemtām normām.
Kriminālsodītas, tiek arī nepilngadīgas personas, tādēļ šeit gan mans priekšlikums būtu jau skolās laicīgi bērnus iepazīstināt ar tiesībām un pienākumiem un galvenokārt jau ar atbildību un tās neievērošanas sekas, jo sabiedrība, arī noteikti daļa bērnu, šķiet uzskata, ka nepilngadīgs bērns netiek saukts pie atbildības, kas tā nebūt nav, jo pārsvarā, jau bērni, kas ir kriminālsodīti nāk no nelabvēlīgām vai vienaldzīgām ģimenēm, kur nav bijušas vecāku sarunas kā ir pareizi un kā ir nepareizi dzīvot, tāpēc tieši skola, daļai bērnu, var palīdzēt apzinot viņus par visiem sodiem un sekām. Turklāt kriminālsodu izciešot, vēl daudzi nezin, ka ar to viss nebeidzas, pēc tam velkas līdzi personībai statuss – kriminālsodīts, kas ir noteiktu laika posmu atkarībā no iepriekšējā soda smaguma, kas uzrādās jebkur, kad, piemēram, stājoties darbā tas var būt apgrūtinājums, jo citur nemaz nepieņem iepriekš sodītas personas, kas atkal var likt domāt par kādu jaunu noziedzīgu nodarījumu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1370754
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация