Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:818000
 
Оценка:
Опубликованно: 18.06.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šis princips tiek piemērots arī noziedzīgie nodarījumiem, kas paveikti grupā. Tā jau varētu likties, kā visi taču vainīgi, jo noziedzīgo nodarījumu kopā visi pastrādāja, un nav svarīgi ko kurš darīja, taču vienmēr pastāv lomu sadalījums, kā piemēram, iniciators, darītājs, iespējams arī vienkārši kāds, kas vienkārši bija blakus un īsti pat nenojauta par patiesajiem mērķiem.
Atbildības nenovēršamības princips nozīmē, ka jebkurai personai, kas paveikusi noziedzīgu nodarījumu ir piemērojama kriminālatbildība atbilstoši ietvertajām likuma normām.
Personai, kas pastrādājusi noziedzīgu nodarījumu, tiek piemērots sods, tas atkal attiecīgi varētu atturēt citu sabiedrības locekļus no vēlmes izdarīt noziedzīgus nodarījumus, apzinoties ka par to tiks saņemts sods.
Krimināltiesību svarīgākais uzdevums ir novērst personas bīstamu uzvedību sabiedrībā un jebkuru velmi veikt noziedzīgas darbības, apzinoties piemērojamos sodus. Principi mijiedarbojas viens ar otru, nodrošinot stabilitāti un vienotību valstī. Tamdēļ valstij nemitīgi jādoma par ietekmēšanas līdzekļiem, ar kuriem aizsargāt sabiedrības intereses pret kaitniecību.
Neviens noziedzīgs nodarījums nedrīkst palikt nepamanīts. Izdarītais noziedzīgais nodarījums ir jāpierāda, lai varētu tikt piemērots atbilstošākais sods. Soda mēri, kas ietekmē cilvēka cieņu nav pieļaujami. Atbildība rodas tikai par rīcību vai bezdarbību saskaņā ar likumu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1379905
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация