Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:373431
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.12.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vasaras saulgrieži jeb tautā labāk zināmi kā Līgo un Jāņu diena Latvijā ir neatņemama kultūras sastāvdaļa. Ja kādā reklāmas rullītī vai vienkārši informatīvā video par Latviju nav ievietots kadrs ar dzirksteļojošu ugunskuru un jauniešiem, kas lec tam pāri, kaut kas nav īsti kārtībā. Taču tas nav slikti, ir neizsakāmi forši, ka arī mums, mazais ziemeļu valstiņai ir tik spēcīgas tradīcijas, kas daudziem šķiet apbrīnojamas, arī man. Uzskatu, ka ir svarīgi šīs tradīcijas saglabāt, kuras, protams, ir katra paša izvēlē.
Bet neskatoties uz vasaras saulgriežu skaistajām siera siešanas, lēkšanas pāri ugunskuram, vainagu pīšanas, alus dzeršanas tradīcijām, klāt nākušas arī ne tik tradicionālas, taču nu jau diezgan pieņemamas un paredzamas lietas, bez kurām neiztiek liela daļa sabiedrības. Sāksim ar to, ka pirms katriem Līgo un Jāņiem, vismaz nedēļas garumā visur tiek translētas, publicētas un popularizētas reklāmas par braukšanu dzērumā, bet neskatoties uz to, katru gadu mums nākas lasīt pēc svētku sēru vēstis, jo kāds atkal nav spējis sevi vai citus pieskatīt tā līdz galam. Un visi nav tik apzinīgi kā vīrs augstāk redzamajā karikatūrā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация