Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:829492
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.01.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Es pieskaitu sevi pie Latvijas sabiedrības, un tādas ir manas domas par veiksmīgākajām pastāvošām iespējām LR drošības un aizsardzības labā. Iespējams, tas nav nekas jauns, bet vēljoprojām ir lietas, kas realitātē neizdodas tik labi, kā, iespējams, būtu vēlams. Tai pat laikā, es zinu un ceru, ka attīstība neapstāsies, un vienmēr ir lietas, ko pilnveidot.
Kopš 2006. gada ikgadējs pasākums Rīgā ir “Rīgas Konference”, kurā apspriež aktuālākās problēmas un meklē risinājumus, cilvēki, kuri specializējas dažādās jomās. Šai gadā tiks apspriesta Eiropas vienotība un tās loma cīņā pret bēgļu krīzi, attiecības ar Krieviju, kā arī sadarbība ar Austrumiem. Katru gadu tiek risinātas problēmas dažādās informatīvās kampaņās, publiskās diskusijās, akcijās. Ir noticis konkurs vidusskolēniem “Europa Secura”, konkurss “Aliante”, atbalsta akcija karavīru ģimenēm Ukrainā, nometne “BalticGuards”, diskusija “Sieviete šodein. Sieviete armijā. Sieviete un miers.”, ziedošanas kampaņa semessargiem nakts redzamības iekārtu iegādei un daudz citas šāda veida aktivitātes, kas pierāda, ka Latvija attīstas, funkcionē un spēj būt daudzveidīga, kā arī spēj sniegt palīdzību. Citējot mācītāju Gunti Kalmi: “Pirmais un pēdējais aizsardzības cietoksnis esam mēs paši”, un tas ir arī iemesls, kāpēc katram valsts patriotam vajag palīdzēt. Mums visiem kopā jāsaglabā mūsu Latvijas aizsardzības cietoksnis.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1358844
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация