Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:808470
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Latvija ir potenciāli ļoti spēcīga ekonomiska valsts. Kādreiz, Krievijas impērijas laikā, Rīgā bija visi lielākie uzņēmumi, kas ražoja tam laikam visjaunāko un modernāo tehniku. Arī pēc Pirmā pasaules kara Latvija ekonomiski bija viena no spēcīgākajām Ziemeļeiropas valstīm, taču šis labklājības periods beidzās sākotioes Otrā pasaules kara šausmām. Šis karš un vēlāk okupācija arī sagrāva Latvijas izveidoto labklājību. Šo triju periodu mantojums ir ietekmējis Latvijas neatkarības gadu politiku un ekonomiku.
Latvijas attīstība ir pats par sevi sociālekonomisks fenomens, jo ekonomisks progress ir ļoti lēns, Latvija atrodas pusceļā uz demokrātisku sabiedrību un tirgus ekonomiku. Iedzīvotāju skaits pieaug, bet tehnoloģijas attīstās lēni, iespējas ir maz, un ekonomisks stāvoklis kopumā ir vājš. Ja iedzīvotāju skaita pieaugums turpināsies, un ekonomika paliks tādā pašā līmenī, Latvija nebūs spējīga nodrošināt iedzīvotājiem labu dzīves līmeni. Sabiedrība neuzticas valdošajiem spēkiem, un valdības vertību lēnā maiņa vēl vairāk pastiprina negatīvu attieksmi pret valdību. Tātad ir nepieciešamas investīcijas, kas tiktu pareizi un veiksmīgi izmantotas valsts labā. Tāpat arī ir svarīgi izmantot “pašmāju spēkus” – izglītotus un darbspjīgus cilvēkus. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1221693
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация