Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:560316
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.07.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ministre uzsver, ka koru kustībai ir paredzēts atbalsts arī jaunajā pamatizglītības standartā, tas nav tieši saistīts tikai ar mūzikas novirziena skolām.
Noklausoties interviju ar ministri 16.05., dzirdama plaša un profesionāla izglītības jautājumu izpratne. Ministre gan paziņo, ka neatcels lēmumu par finansējuma pārtraukšanu specializētajās skolās, bet cenšas izvērtēt situāciju. 45 skolas, 19 no tam – ar mūzikas novirzienu, patērē papildu 4 miljonus eiro gadā. Ministre pierāda, ka šīm skolām nav atdeves, jo mazs procents turpina apgūt specialitāti. Viņa uzsver, ka apzinās mūzikas attīstošo lomu, bet ir neapmierināta ar to, ka visi netiek vienlīdzīgi līdzdotēti, ka šo skolu tīkls nepārklāj visu valsti vienmērīgi. Protestētāju viedoklis ir saprotams, jo bez iepriekšējas mūzikas apguves no 1.klases, gandrīz neiespējami ir nokomplektēt mūzikas speciālās skolas.
Jau jūnijā ministre solās turpināt dialogu ar skolām un rast katram jautājumam labāko risinājumu. Redzot ministres I.Šuplinskas darbību, tūlītēju atsaukšanos problēmu risināšanā, arī nopietno izpratni izglītības jautājumos, gribas ticēt, ka, lai cik rūgtas ir saknes, darba augļi var izradīties saldi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация