Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:700164
 
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

” Ja suiti ir apņēmības pilni savu kultūru bagātināt un mērķtiecīgi to popularizēt, tad arī kuldīdzniekiem vajadzētu būt pozitīvi domājošiem par UNESCO lēmumu un jātic, ka Kuldīga sasniegs ceļu uz UNESCO Pasaules mantojuma sarakstu. Kuldīgai ir izdevies saglabāt plašu kultūras mantojumu – ķieģeļu tiltu pār Ventu, Ventas rumbu, Kuldīgas vecpilsētu ar senajiem dakstiņu jumtiem, dažādajām durvīm un logiem. Latvija kopumā var lepoties ar daudzveidīgu kultūras mantojumu. Vairāki objekti ir restaurēti, rekonstruēti, saglabājot to autentiskumu. Arī nemateriālais mantojums tiek saglabāts, organizējot folkloras pasākumus, runājot dažādos dialektos, skolās mācoties par latviešu folkloru un citu nemateriālo mantojumu.
Ikvienai nācijai, ikvienam sabiedrības loceklim ir jāapzinās savs kultūras mantojums, tas jāizpēta un jāsaglabā, nododot to no paaudzes paaudzē. Arī valstij jāpievērš lielāka uzmanība dažādiem kultūras mantojuma objektiem, jāņem vērā tas, ka kultūras mantojumu saglabāšana ir atkarīga no dažādām politiskajām norisēm, kā arī valsts iekārtu. Tomēr kopumā mēs katrs esam atbildīgi par mūsu kultūras mantojumu, par tā saglabāšanu un praktizēšanu. Jāatceras, ka jebkura lieta sākas no ģimenes, no paša. Kultūra ir svarīga ikvienai personai, jo tā ir daļa no cilvēku identitātes. Kultūra cilvēka identitāti ne tikai veido, bet arī pastāsta par cilvēku ko vairāk, atklāj cilvēka raksturu un personības iezīmi, īpatnības.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация