Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:609526
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.04.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Nereti aktieris tiek pielīdzināts cirka meistaram, jo izpilda akrobātiskus trikus, sit, sper, mēdās, vaibstās, vaimanā un atdarina dažādas skaņas, piemēram, putnu un zvēru kliedzienus.
Komēdijai ir raksturīgi laci. Tie ir iespraudumi, kuri nav saistīti ar izrādes darbību. Tos parasti izpilda dzanni cēlienu laikā un beigās. Laci izpildīja muzikālā un deju veidā. Dziesmas, kuras tika izpildītas ģitāras pavadībā bija neatkārtojamas, noteikti var uzslavēt “Skifla” grupas aktierus par lielisko balsi un valodas prasmi, jo dziesmas netika izpildītas latviešu valodā.
Latvijas Nacionālajā teātrī izrāde tika spēlēta zālē, kur ir skatuve ar mainīgu gleznotu dekorāciju. Tā ir uzgleznota uz nostiepta audekla, pie otrā stāva loga ir piebūvēts balkons, kas tiek iesaistīts darbībā. Uz tā ērti bija iekārtojies bundzinieks, kas ļoti enerģiski spēlēja muzikālo pavadījumu.
Delartiskā komēdija bija aktuāla 20. gs. modernajā teātrī. Režisori meklēja ceļu, kā teātri padarīt teatrālu. Tas apzīmē itāļu aizraušanos ar teātri. Diemžēl mūsdienās tas vairs nav tik aktuāli. Kopumā izrāde man patika.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация