Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:347959
 
Оценка:
Опубликованно: 05.11.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Minot konkrētos piemērus var teikt, ka Andris Bērziņš izmantoja savas tiesības un apžēloja apsūdzēto, to darīja arī mūsu pašreizējais prezidents Egils Levits, kurš kādai personai pilnībā noņēma tiesas sodu. Esmu pārliecināts, ka tas viens prezidents to darīja vairākkārt, kad uzskatīja to par nepieciešamu. Tie nav vienīgie gadījumi, kad prezidents tomēr izmanto “Apžēlošanas likumu”. Bieži vien prezidents pārstāv Latviju citās valstīs, piemēram Egils Levits ir ticies ar dažādiem ārzemju diplomātiem Davosā, Vaira Vīķe-Freiberga pārstāvēja mūsu valsts intereses Kopenhāgenā. Vēlos uzvērt to, ka Vaira Vīķei-Freibergai bija lieliskas runas prasmes, viņa spēja izcili pārstāvēt mūsu valsti jebkurā pasaules vietā un labi pārvaldīja angļu valodu. Arī ārzemju pārstāvji tika uzņemti mūsu valstī.
Kopumā, var secināt, ka visi 21. gadsimta prezidenti ir ne tikai pildījuši savus pienākumus, bet arī izmantojuši tiesības. Prezidenti ir labprāt piedalījušies tautas sabiedriskajā dzīvē, atklāšanas ceremonijās, kas ir ļoti apmierinoši. Iepriekšminētie realizācijas piemēri nav vienīgie šo divdesmit gadu laikā, tikai daži. Var apgalvot, ka Saeimas, LR Prezidenta un citu personu pienākumi un tiesības tiek stingri kontrolēti ar likumu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1381453
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация