Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:756082
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.12.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Patāv arī ģimenes dzīves cikls, tas tiek izmantots, lai izskaidrotu dažādus procesus, kas laika gaitā notiek ģimenēs. Sociologi uzskata, ka katram posmam ir sava struktūra ar atšķirīgiem izaicinājumiem un sasniegumiem. Dažādiem ģimenes modeļiem būs dažādi trūkumi, kā arī dažādas preikšrocības. Piemēram, problēmas un izaicinājumi, ar kuriem saskaras precēts pāris bez bērniem, visticamāk, ir daudz savādāks nekā neprecētam pārim ar bērniem. Kamēr sociologi izmanto ģimenes dzīves ciklu, lai pētītu ģimenes dinamiku, mārketinga pētnieki to ir izmantojuši, lai noteiktu, kādas preces un pakalpojumi ģimenēm ir nepieciešami, lai tos pārdotu, uzlabojot valsts ekonomisko situāciju.
Var secināt, ka ģimene, lai gan šis jēdziens dažādās kultūrās un reliģijās atšķiras, tā noteikti ir svarīga sabiedrības daļa. Varētu pat teikt, ka tas ir viens no galvenajiem tās veidojošajiem faktoriem. Lai gan, manuprāt, laulības nav nepieciešamas stipras ģimenes veidošanai, tām ir daudzas priekšrocības, kā arī tās nodrošina drošības sajūtu neparedzētos gadījumos. Laulības ietekmē ne tikai ģimenes struktūras, bet arī valsts ekonomiku. Manuprāt, ģimenes pienākums ir sagatavot nākamās paaudzes sabiedrībai un palīdzēt viņiem izveidot funkcionālu vērtību sistēmu. Ja mēs katrs veiksim savus pienākumus, veidosim stipru valsti un sabiedrību!

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация