Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:326052
 
Оценка:
Опубликованно: 30.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Uzskatu, ka liberālisma pamatā ir ļoti daudz mūsdienās svarīgu aspektu, kas palīdzētu veicināt veselīgāku savstarpējo vidi un vienlīdzīgāku attieksmi iedzīvotāju vidū. Manuprāt, sabiedrība nespēj pieņemt šos aspektus tāpēc, ka tie ir atšķirīgi no vispārpieņemtajām normām, kas ir citu politisko nostāju pamatā.
Arī Latvijas valdībā tas ir jūtams, jo ir daudzas partijas, kas sliecas uz liberālu nostāju, bet tomēr nav pilnīgi liberāli, piemēram, Vienotība, kas saglabā arī konservatīvisma principus. Domāju, ka tas arī palīdz sabiedrībai vieglāk pieņemt šo ideoloģiju, jo tā nav galēja. Kā min Latvijas politikas rakstu autori, ‘’liberālisms ir kaut kas svešs, Latvijai ārējs, nepazīstams, un ar tā ieviešanu nebūt nesokas tik viegli.’’ Tādējādi varam secināt, ka ir vēl tāls ceļš ejams, lai sabiedrība pieņemtu šos uzskatus.
Lai gan arī neesmu 100% liberālisma piekritēja, manuprāt liberālisma pamatā ir ļoti daudz svarīgu vērtību, kuras arī manāmi sāk tikt biežāk apspriestas sabiedrībā un ar vien plašāk kļūst par normu, tāpēc šai ideoloģijai ir potenciāls pastāvēt arī turpmāk. Tas ir atkarīgs, vai politiskajām partijām, kas pārstāv šo ideoloģiju izdosies pārliecināt opozicionārus, ka šie pamatprincipi ir jaunā norma un uz tiem būtu jābalsta turpmāka sabiedrības attīstība.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1391351
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация